Distributie pliante

Distributia de pliante este una din cele mai eficiente solutii de marketing pentru firmele care doresc sa-si informeze direct potentialii clienti.

Tiparire

Tiparire pliante, flyere, tiparire brosuri, carti de vizita. Comenzile pot fi oricat de mici, pretul este negociabil în functie de cantitate.

Cariere

Daca esti interesat si locuiesti intr-unul dintre orasele in care noi avem activitati completeaza integral acest formular si noi te vom contacta in momentul in care avem un post liber.


Print-ul reprezinta una din modalitatile prin care ne exprimam ideile si ne facem cunoscute produsele si serviciile, folosind una dintre cele mai  vechi si cunoscute tehnici de comunicare: Imaginea.

1. Cartile de vizita
sunt precum prima impresie, ele trebuie sa reprezinte cu profesionalim persoana a carui nume este inscrisa pe aceasta

Cartea de vizita este prima informatie pe suport de hatie  pe care o inmanam in cadrul unei intalniri  si de multe ori singura care se pastreaza din alte materialele publicitare.

Fie ca sunt orizontale sau verticale pe cartoane speciale sau nu, ele contin datele  de contact si logo-ul companiei si sunt puntea de legatura dintre noi si cei cu care avem legaturi de afaceri.

2. Flyere-le si pliantele sunt instrumente de marketing cu efecte pe termen scurt. Adesea ele sunt folosite pentru a instinta asupara unei promotii de moment sau al unui eveniment.

Daca pt flyer este indicat sa aiba un mesaj atractiv si o reducere precum si distributie stradala pentru pliant se recomanda distributie in cutia postala si un  continut bogat in  informatii despre serviciul, functionalitatea sau beneficiul produsului respectiv.

3. Coli cu antet ca si plicurile personalizate arat grija si respectul unei companii fata de imaginea sa inspirand incredere si profesionalim.

4. Mape - orice firma care se respecat are o mapa de prezentare a produselor sau serviciilor.

Mapa ca si cartea de vizita care adesea insoteste mapa  reprezinta imaginea companiei.

5. Cataloagele, revistele, brosurile sunt materiale care sunt destinate unei informarii complete asupra serviciilor sau produselor unei companii de cele mai multe ori ele continand  poze si o larga descriere sau informare cu privire la serviciile sau produsele prezentate.

6. Afisele fie ca sunt de mari dimensiuni ( 1/1.5 m ) sau un A4 au menirea sa decoreze biroul, standul expozitional sau  geamul magazinelor si in general contin un mesaj scurt si atragator si in anumite cazuri reduceri.

7. Ambalajele pesonalizate (pungi de hartie, sacose din plastic, cutii personalizate) inspira incredere consumatorilor  si ajuta la pastrarea imaginii pe piata facand diferenta in fata de concurentei.

8. Obiectele personalizate precum agende, pixuri, brichete, cani, scrumiere, sepci, tricouri, ceasuri, carduri, insigne, etc toate sunt obiecte ce promoveaza afacerea dvs prin  simplu fapt ca numele companiei dvs insoteste in cea mai mare parte sau se afla sub ochii celor ce detin aceste obiecte in majoritatea timpului.

Pentru cereri de oferta folositi pagina de contact.

SC Quality Service SRL
Sediul: Arad, str. Milova, nr. 251
E-mail: info@distributie-pliante.com