Distributie pliante

Distributia de pliante este una din cele mai eficiente solutii de marketing pentru firmele care doresc sa-si informeze direct potentialii clienti.

Tiparire

Tiparire pliante, flyere, tiparire brosuri, carti de vizita. Comenzile pot fi oricat de mici, pretul este negociabil în functie de cantitate.

Cariere

Daca esti interesat si locuiesti intr-unul dintre orasele in care noi avem activitati completeaza integral acest formular si noi te vom contacta in momentul in care avem un post liber.

          Quality Service este o societate comerciala romaneasca înfiintata la începutul anului 2006. Scopul nostru principal pe piata media este de a oferii servicii de distributie a materialelor publicitare cu o maxima eficienta si profesionalism. Succesul partenerilor nostrii este si succesul nostru si pentru acest lucru punem suflet in fiecare campanie organizata. De-a lungul timpului am castigat increderea unui numar important de clienti si agentii media din toata tara. Ne respectam partenerii si dorim sa fim respectati la randul nostru.

          Ne place sa ne respectam angajamentele si nu facem rabat de la calitate. Ne preocupam ca fiecare material publicitar sa ajunga unde a fost destinat, tinând sub stricta supraveghere distribuitorii.


Noi va oferim calitate maxima si costuri minime, dvs. ne puteti da la schimb increderea!

SC Quality Service SRL
Sediul: Arad, str. Milova, nr. 251
E-mail: info@distributie-pliante.com